A termelői méz számos előnye

A méz már ősidők óta az emberi táplálkozás fontos része, hiszen az összetevői révén segít megvédeni a szervezetet a baktériumoktól és a vírusoktól. A legcélszerűbb a termelői méz rendszeres fogyasztása, ami valóban tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal és antioxidánsokkal.

Megtörténhet, hogy kissé drágább, mint az üzletekben kapható változatok, viszont mégsem ez a jellemző. A termelői méz előnyei számos módon mutatkoznak meg. Először is adalékanyagoktól mentes, ízletes és egészséges. Így még a legkisebbek is fogyaszthatják a mindennapok során. Nagyszerűen támogatja az immunrendszert a magas tápanyag és vitamintartalmával.

Főleg a téli időszakban nem hiányozhat otthonról a méz, hiszen nagyon jó szolgálatot tesz például meghűlés esetén. Ugyanakkor rendkívül finom reggelire, vacsorára is, egészségesebb, mint egyéb megvásárolható termékek. Könnyen felismerhető a termelői méz, direkt a termelőktől lehet beszerezni piacokon. Megvásárolható az interneten keresztül is, de ekkor alaposan utána kell járni a származási helynek.

Termelői méz egyenesen a termelőktől

Ha minőségi, bio mézet és méhészeti termékeket keresünk, érdemes felkeresnünk a beobee.hu weboldalt. Az oldalról nemcsak termelői méz rendelhető, de megismerhetjük ezt a debreceni családi méhészetet is. Megtudhatjuk, hogy a gyűjtőhelyeik Magyarország kiemelten védett Nemzeti Parkjaiban találhatóak, a szorgos méheik szinte érintetlen virágmezőkről gyűjtögethetnek.

A vállalkozás nem pusztán a saját mézeit forgalmazza, hanem hazai, minősített, kiváló fajtamézeket és méhészeti termékeket is, amikre garanciát vállal. Minden, a cég által kínált termelői méz pontosan úgy kerül a vásárlókhoz, ahogyan azt a méhecskék elkészítették. A szájton megtekinthetjük a legnépszerűbb mézeket és a többi terméket.

Kényelmesen válogathatunk a finomságok közül, a rendelést pedig néhány kattintással leadhatjuk. A termelői méz megvételével megtakaríthatunk, ha 20 000 Ft összeg fölött vásárolunk, kiszállítást sem kell fizetnünk, Debrecenben pedig 7000 Ft fölötti rendelésnél is ingyenes a házhoz szállítás.

Nem magasak a termelői méz árak

Kijelenthető, hogy a termelői méz árak kifejezetten korrektek, sőt, az említett vállalkozás kínálatában megtalálhatóak az akciós termékek is. Például a 950 grammos hársméz az eredeti 4990 Ft helyett, jelenleg 3992 Ft-ért vásárolható meg. Ez a 100%-ban természetes összetevőkből álló finomság sok jótékony hatással bír a szervezetre.

Jellegzetes ízű, hársvirág illatú, igazi desszertméz. Ugyanakkor, egyéb termékek is vásárolhatóak jutányos áron. Akkor sem megfizethetetlenek a termelői méz árak, ha nem az akciós ínyencségek közül választunk. Erről magunk is meggyőződhetünk, ha felkeressük a webáruházat.

Dönthetünk friss pergetés eredményeképpen létrejött akácméz mellett, amit szintén 950 grammos kivitelben vehetünk meg. Tulajdonképpen a termelői méz árak megfizetésével hozzájuthatunk a termékek nyújtotta számos előnyhöz. Az akácméz például különösen ajánlott felső légúti megbetegedésekre, valamint emésztési zavarokra. De nyugtató, méregtelenítő és csonterősítő hatása is van.